Liverpul predstavio novi dres i srušio sajt klupske prodavnice

Liverpul je predstavio dresove za sledeću sezonu koje od ove godine proizvodi američka kompanija "Najki".

Izvor: B92

Subota, 01.08.2020.

12:00

Default images

Novi engleski šampion omogućio je navijačima pretprodaju novog dresa za domaće utakmice zbog kojeg se nakratko srušila stranica službene internet prodavnice, a na ulazak u radnju čeka se više od sat vremena.

Novi Liverpulov dres dizajnom podseća na početak devedesetih godina kad je na rubovima imao tanke zelene linije koje su sad vraćene.

"Recite nam 'NIKAD' i kad svet misli da se to neće dogoditi, mi ćemo rasturiti", slogan je s kojim se "Najki" predstavio kao novi tehnički sponzor i tako podsetio na 30 godina čekanja na osvajanje titule. "Najki" će sledećih pet godina opremati Liverpul sportskom opremom nakon što je to do sad činio "Nju Balans".

Ta kompanija je čak tužila Liverpul za navodno kršenje ugovora nakon što je dogovorio saradnju s "Najkijem", ali je izgubila sudski spor.

"Najki" će godišnje plaćati Liverpoolu 40 miliona dolara, ali to je samo osnovna cifra bez ikakvih bonusa i postotaka od prodaje.

Liverpul će dobiti 20% od svakog prodatog dresa, a s bonusima bi ugovor mogao da vrediti više od 100 miliona dolara po sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: