Matić o dominaciji Liverpula: Ne smemo to da dozvolimo

Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić ima velika očekivanja od naredne sezone.

Izvor: MS

Subota, 01.08.2020.

11:20

Matić o dominaciji Liverpula: Ne smemo to da dozvolimo
Photo by Michael Regan/Getty Images

Matić smatra da slavni klub sa Old Traforda može da se vrati na stare staze i "potuče" sa Liverpulom za titulu šampiona Engleske.

Optimizam gaji zbog odličnih rezultata "crvenih đavola" posle pauze zbog koronavirusa, odnosno niza od 14 utakmica bez poraza, a pred novu sezonu u Premijer ligi.

"Lično, voleo bih da osvojim titulu sa Junajtedom. Mislim da ovakav klub uvek mora da se bori za trofej šampiona", počeo je Matić za magazin "Inside United".

Matić se dotakao uspeha Liverpula, najvećeg rivala Junajteda, koji je dosta ranije osigurao titulu.

"Uvek moramo da dajemo sve od sebe za Junajted, što radimo u ovom trenutku. Ne smemo da dozvolimo da neki klub osvoji Premijer ligu sedam ili 10 utakmica pre kraja sezone. Moramo da se borimo do kraja", dodao je srpski reprezentativac.

Matić naglašava – izgovor ne sme da postoji.

"Naravno, imamo mlad tim, ali ne sme da bude izgovora. Naši mladi igrači već imaju nekoliko sezona u nogama i sledeća je ona u kojoj ćemo se boriti za titulu. Ne znam da li ćemo je osvojiti, ali sam siguran da ćemo se boriti do kraja. Mislim da tako razmišlja svaki od mojih saigrača", zaključio je.

Nova sezona Premijer lige startuje 12. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: