"Uvek kažem Bobiju: 'Gde si srpski brate, ti budi šuter, a ja ću plej'"

Tim Kejto, novinar poznatog američkog portala "Atletik", intervjuisao je trideset ljudi širom NBA postavljajući im pitanja o Bobanu Marjanoviću.

Izvor: PT

Utorak, 14.07.2020.

09:50

(Photo by Christian Petersen/Getty Images )

Bobi je odavno osvojio srca navijačima u Sjedinjenim Američkim Državama, a to nije slučajno pošto je jedan od najvoljenijih igrača i među košarkašima.

"'Najdivniji čovek kojeg sam upoznao': Boban Marjanović, najbolji NBA saigrač", glasi tekst Kata u kojem mnogi NBA igrači govore o reprezentativcu Srbije.

"Boban je jedan od najboljih momaka koje sam upoznao... On je poseban, voljen momak i mnogo je bolji košarkaš nego što mnogi misle. Veliki je profesionalac i ako biste tražili boljeg saigrača, verovatno ne biste našli", rekao je Greg Popovič, trener San Antonio Sparsa.

Kejto je intervjuisao mnoge i kada je rekao da treba da se priča o Bobanu uglavnom je dobija odgovore "Sve za Bobana".

O Bobanu je pričao i potencijalni reprezentativac Srbije Frenk Kaminski.

"U ligi je šala da su Srbi toliko visoki da nemaju plejmejkere i bekove jer su tu Bobi, Jokić, Bjelica... Pošto ja imam srpskih korena u porodici, našalim se i kažem mu: 'Gde si moj srpski brate, ti budi šuter, a ja ću biti plejmejker", kazao je krilni centar Finiks Sansa.

Zanimljiv citat imao je i Marjanovićev nekadašnji saigrač iz Klipersa Ostin Rivers.

"Da je Boban bio na vrhuncu pre deset godina, bio bi veliki igrač. Ovako je u eri košarke u kojoj kasni deset godina".

Kejto u tekstu otkriva kako Bobi ne voli avione, kako voli da koristi "emotikone" i kako misli da je plejmejker.

"Možda će zvučati nerealno, ali nikada nisam video da je Boban imao loš dan", rekao je plejmejker Indijane Ti Džej Mekonel.

U kolumni su pričali i mnogi drugi, između ostalog i Tobajas Heris, a Kejto je izvukao devet zaključaka:

Boban najviše radi na sebi, Boban je najbolja osoba, Boban ne voli letenje, Boban je vešt košarkaš, Boban je veliki, Boban misli da je plej, Boban koristi mnogo emotikona, Boban je ubijen od strane Džona Vika i Boban je uvek Boba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: