Izašao da preuzme hranu i završio u karantinu

Rišon Holms, centar Sakramento Kingsa, narednih osam dana provešće u karantinu jer je prekršio pravilo u "Dizni svetu" u Orlandu.

Izvor: PT

Utorak, 14.07.2020.

08:17

Izašao da preuzme hranu i završio u karantinu
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

NBA košarkaši nalaze se u pomenutom kompleksu u kojem će provesti naredni period kako bi završili tekuću sezonu i čelni ljudi najjače košarkaške lige rade sve kako bi rizik od zaraze koronavirusom bio što manji.

Upravo zbog toga Holms narednih osam dana neće moći da izlazi napolje jer je na kratko izašao iz "Dizni sveta" kako bi uzeo hranu koju je doneo dostavljač.

Holms je bio u kontaktu s dostavljačem i iako nema nikakve simptome koronavirusa, NBA ga je kaznio sa deset dana karantina.

"U uvodnim danima karantina nenamerno sam napustio kampus kako bi preuzeo hranu. Trenutno sam u karantinu i ostalo mi je još osam dana. Izvinjavam se zbog ovog postupka i jedva čekam da se priključim ekipi", napisao je Holms.

NBA košarkaši u Orlando su stigli pre nekoliko dana, a sezona bi trebalo da krene 30. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: