Uzbudljiv finiš u Rusiji, direktor brani Nikolića: Ne želim da razgovaram o otkazu

Završnica ruske Premijer lige, bar kada je borba za Ligu šampiona u pitanju, biće zanimljiva do samog kraja.

Izvor: MT

Ponedeljak, 13.07.2020.

08:55

Uzbudljiv finiš u Rusiji, direktor brani Nikolića: Ne želim da razgovaram o otkazu
EPA/CAROLINE BLUMBERG

Lokomotiva našeg Marka Nikolića zakomplikovala je sebi situaciju sa četiri uzastopna remija i sada direktan plasman u elitu ne zavisi samo od njih.

Pored Krasnodara, tu je i gradski rival CSKA, sa kojim će se "Lokosi" sastati u četvrtak.

Zanimljivo je bilo i nakon nedeljnog meča Lokomotive sa Ufom (1:1), pošto je direktor kluba iz prestonice Vasili Kiknadze imao svojevrsan sukob sa navijačima, a mediji prenose da im je u jednom trenutku pokazao i srednji prst.

"Kako možemo da promenimo nešto za tri nedelje sa istim timom. Ko hoće da nađe žrtveno jagnje, naći će ga. Problem je da je razmak između završetka ove i početka naredne sezone jedna i po nedelja. Šta vam daje razlog da mislite da žrtvujemo drugo mesto? Ne mislim da bismo imali više šansi da je ostao Sjomin", rekao je Kiknadze.

Prokomentarisao je i status Marka Nikolića.

"Činjenica je da ne poznajete Nikolića i to nije najveći greh. Videćemo šta će se desiti za godinu dana. Pred Nikolićem postoje zahtevi od prve utakmice. Ne želim da razgovaram o otkazu. Mi podržavamo trenere, za razliku od mnogih drugih klubova", dodao je on.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: