Bogdanović: NBA kao turnir, svako može da pobedi

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović govorio je za "The Athletic" o nastavku sezone u Orlandu.

Izvor: SN

Subota, 11.07.2020.

11:00

Bogdanović: NBA kao turnir, svako može da pobedi
Photo by Christian Petersen/Getty Images

NBA liga se 31. jula nastavlja u "Dizni vorldu" u Orlandu.

Sakramento Kingsi su nedavno pristigli i Bogdan Bogdanović objasnio je kako sve to izgleda iz njegovog ugla.

"Ovo je više mentalna igra jer smo svi zaključani u Orlandu. Poečvši od treninga i kratkog roka za pripremu sve ovo deluje kao da smo na turniru i svako može da pobedi. Od svake ekipe možete očekivati vrhunske partije i pobede i zato će biti zanimljivo", rekao je Bogdanović, a preneo "The Athletic".

Ovo nije prvi put da Bogdanović priča takve stvari, pošto je još ranije poredio nastavak NBA sezone u ovom formatu sa takmičenjem koje organizuje FIBA.

Nekadašnji košarkaš Partizana i aktuelni srpski reprezentativac je prosečno beležio 14.5 poena i po 3.2 skoka i asistencije u momentu kada je sezona obustavljena zbog pandemije koronavirusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: