Katai se dogovorio sa Zvezdom!

Aleksandar Katai, povremeni reprezentativac Srbije, potpisaće ugovor sa Crvenom zvezdom i time će se vratiti u Ljutice Bogdana posle četiri godine.

Izvor: PT

Četvrtak, 09.07.2020.

17:30

Katai se dogovorio sa Zvezdom!
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Od kada je napustio LA Galaksi, zbog istupa supruge na društvenim mrežama, spekuliše se o povratku krilnog napadača na "Marakanu".

Nedeljama se pisalo, a sada "Mozzartsport" prenosi da je sve gotovo i da bi Katai u petak trebalo da potpiše ugovor vredan 480.000 evra.

Katai će takođe dobiti i 100 hiljada evra na ime potpisa, a u ugovoru će biti razni bonusi za plasman u Ligu šampiona, osvajanje titule...

Krilni napadač dres Crvene zvezde nosio je u periodu od 2014. do 2016. godine i bio je jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler crveno-belih u tom periodu.

Posle Zvezde otišao je u Alaves, potom je igrao za Čikago, kao i za LA Galaksi za koji je odigrao nekoliko utakmica.

Katai ima 29 godina i u Crvenu zvezdu se vraća kao slobodan fudbaler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: