"Je*e se meni za Mamiće, ali Dinamo treba crveni tepih da mu prostre"

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević prokomentarisao je dešavanja u vezi sa postavljanjem novog trenera Dinama.

Izvor: MT

Utorak, 07.07.2020.

19:15

EPA/JOAO RELVAS

Klupu zagrebačke ekipe posle samo sedam utakmica, ali i osvojene titule u ponedeljak je napustio Igor Jovićević.

Već u utorak, za novog-starog šefa struke, bar do kraja sezone, promovisan je Zoran Mamić.

"Jedino normalno rešenje za Dinamo u ovom trenutku. Zoran Mamić jedini ima reference da bude trener Dinama. Ne samo da je on najbolji izbor nego bi mu Dinamo trebao crveni tepih prosuti pod noge. Zoran je dokazani trener. Jedino on, sve ovo ostalo je nepotreban rizik. ‘Napolju’ je napravio odlične rezultate i znam da će preporoditi Dinamo. Je*e se meni za Mamiće. Svi znaju da s njima nisam u dobrim odnosima. Stalo mi je samo do Dinama o kojem noćima razmišljam i zaključio sam da je jedino Zoran ispravno rešenje, sve ostalo su akrobacije bez legitimacije", rekao je Blažević za "Index".

Situacija je takva da dva najveća hrvatska kluba vode dvojica bivših reprezentativaca, koje je Blažević predvodio 1998. na Mundijalu.

"Obojica su bili divni i poslušni, ali poslušni bi bili vraga crnoga da me se nisu plašili. Svaka im čast obojici, stoički su podneli činjenicu da su imali malu minutažu. Bili su svesni da je viši cilj u pitanju. Sve nas je tada nosio patriotski naboj. Od prvog do zadnjeg smo bili svi za jednoga, jedan za sve", istakao je legendarni trener.

Regionalni mediji spekulišu da bi u novoj sezoni Dinamo mogao da predvodi Robert Prosinečki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: