"Kao da su mi spuštene gaće"; "Frank, isperi usta, nismo u Medeljinu"

Frank Riberi opljačkan je tokom vikenda dok je sa ekipom Fiorentine gostovao u Parmi.

Izvor: SS

Utorak, 07.07.2020.

14:06

Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Provalnici su ušli u njegovu kuću u Firenci, okrenuli kuću "naglavačke" i odneli mnoge vredne stvari.

Zbog toga je francuski fudbaler ozbiljno namerio da napusti Firencu i Italiju.

"Moja supruga je ostala bez nekoliko torbi i komada nakita... Ali to nije najbitnije. Ono što me šokira je taj osećaj kao da sam go, kao da imam spuštene gaće... I to ne prolazi. Ne mogu to da prihvatim", poručio je Riberi.

On je snimak posle pljačke objavio na društvenim mrežama i naveo da je njegova porodica dobro, pošto nije bila u Italiji u vreme pljačke.

"Hvala bogu da su moja supruga i deca bili na sigurnom u Minhenu kada se sve to dogodilo, ali od danas više ne možemo da verujemo okolini. Kako se posle svega ovoga možemo osećati dobro ovde? Porodica mi je iznad svega i zbog toga ću doneti odluke koje su neophodne zbog njihove bezbednosti",
naveo je Riberi. Ubrzo su mu odgovorili najverniji navijači Fiorentine.

"Dragi Frank, shvatimo tvoj šok, ali isperi usta pre nego što tako pričaš o Firenci. Nije ovo Medeljin. Bogati kradu svuda, ali imaju dovoljno sreće da mogu da priušte alarmni sistem i privatni nadzor. Siromašni hrićani su, s druge strane, mnogo više opljačkani", glasi odgovor tifoza "viole".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: