"Ovo je mogućnost da učim od Duleta" – otkrivena izjava Obradovića s treninga Partizana

Poznati srpski novinar Vladan Tegeltija pozvao je navijače Partizana da pokažu viteštvo i ispoštuju trenera Crvene zvezde Sašu Obradovića.

Izvor: PT

Utorak, 07.07.2020.

12:10

Pedja Milosavljevic/Starsport

Tegeltija je na svoj zvaničan Instagram profil okačio video iz 2008. godine na kojem je, tada mladi trener, Obradović na treningu KK Partizan.

Sadašnji strateg Zvezde prisustvovao je treningu Duška Vujoševića kako bi se dodatno usavršio jer je tada bio na početku trenerske karijere.

"Zvezdaš ili partizanovac, sa godinama, počinje da gubi na nekom značaju, bez obzira na to što sam zvezdaš i što sam potekao u Zvezdi, sad imam trenerski razvitak. Ne postoje granice, Zvezda, Partizan, reprezentacija... Za mene je ovo mogućnost da prisustvujem treningu ovako dobrog stručnjaka kao što je Dule. Tu su prijateljski i dobri odnosi sa njim, imam mogućnost da dođem i nešto naučim", rekao je Obradović pre 12 godina.

Tegeltija je na Instagramu apelovao na sve navijače Partizana da ispoštuje Obradovića kao rivala i "pokažu svoje viteštvo i izdignu se iznad svega što ih okružuje, jer je Sale Obradović to zaslužio".

Od 2008. godine Obradovićeva karijera je samo išla ka gore, vodio je Kijev, Turov, Donjeck, Albu iz Berlina, Lokomotivu Kubanj i Monako, a od ovog leta je na klupi Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: