"Ronaldo mi je rekao – konačno!"

Trener Juventusa Maurisio Sari rekao je da je veoma zadovoljan izdanjem pojedinih igrača u pobedi nad Torinom (4:1).

Izvor: SS

Subota, 04.07.2020.

22:08

Photo by EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

"Znali smo da neće biti lako, ali smo rano poveli i ubrzo duplirali prednost. Možda nam je to dalo lažni osećaj sigurnosti, pa nam je penal Torina poremetio kontrolu meča. Bilo je malo haosa na početku drugog poluvremena, ali kada se radi o spremnosti, tu naš kvalitet dolazi do izražaja", rekao je posle meča trener Juventusa.

U centru pažnje je Kristijano Ronaldo, koji je postigao prvi gol iz slobodnog udarca od kako je stigao u Italiju.

"Mislim da ga to nije mučilo do sada, ali je ipak na kraju utakmice došao do mene i rekao mi – 'konačno!'", priznao je Sari.

Moglo bi se reći da je njegova zasluga što Ronaldo i Dibala igraju sve bolje zajedno, što nije bio slučaj na početku sezone.

"Imam odličan odnos sa Dibalom, iskreni smo jedan prema drugom i nikada nisam imao ni najmanju sumnju o njemu. Mislim da nije imao sreće prošle sezone. Uvek sam mu govorio da mora naporno trenira i radi. Mislim da je ključno jer sam ga ubedio da igra bliže Ronaldu, a ne da se vraća previše na našu polovinu da uzme loptu".

Drugi gol delo je Huana Kvadrada koji je veoma efikasan kao desni bek.

"Iskreno, nisam iznenađen njegovim kvalitetom koji prikazuje, to smo već znali, nego velikim radom koji pruža u defanzivi", rekao je Sari.

Đanluiđi Bufon je postavio novi rekord Serije A po broju nastupa. Sada je on na vrhu sa 648 utakmica.

Novinari su pitali da li će moći da prestigne Alesandra Del Pjera po broju ukupnih utakmica za Juventus u svim takmičenjima, jer ih "Pinturićio" ima 35 više.

"Možda... Ali sigurno neće srušiti Del Pjerov rekord po broju golova", našalio se na kraju Sari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: