"Navijači Partizana misle da im je zabijen nož u leđa, ali budite zahvalni Voldenu"

Novi košarkaš Cedevite Kendrik Peri ima zanimljivo viđenje prelaska Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu.

Izvor: SS

Petak, 03.07.2020.

08:05

photo: Vanja Keser/ STARSPORT

Transfer koji je ozvaničen u petak uveče podigao je veliku prašinu, a Peri smatra da navijači Partizana nemaju razloga za ljutnju.

"Razumem što navijači Partizana u komentarima pišu kako osećaju da ima je zabijen nož u leđa. Ali moraju da shvate da mi kao igrači moramo donositi odluke koje su najbolje za nas i naše porodice", napisao je Peri.

Smatra da bi partizanovci trebalo da budu zahvalni Voldenu, umesto što ga osuđuju na društvenim mrežama.

"Moj dečko je odigrao sjajnu sezonu za Partizan i pomogao mu da budu prvi i u Evrokupu i u ABA do prekida sezone! Budimo zato zahvalni takvim igračima što su doprineli takvim rezultatima, pre nego da ih vređamo i da se ljutimo kada odluče da urade ono što je najbolje za njih. Ljubav", istakao je Peri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: