Netsi bez važnih igrača u Orlandu, šansa za Vizardse?

Bruklin Netsi biće bez važnih košarkaša u "Dizni svetu" u Orlandu kada se NBA sezona nastavi.

Izvor: PT

Utorak, 30.06.2020.

16:15

Netsi bez važnih igrača u Orlandu, šansa za Vizardse?
(Photo by Harry How/Getty Images)

Za Kajrija Irvinga i Kevina Durenta se već znalo kako će preskočiti nastavak takmičarske godine, međutim Netse stižu novi problemi.

Pre nekoliko dana Vilson Čendler je saopštio da neće igrati, u ponedeljak je to uradio i Diandre Džordan, koji je između ostalog pozitivan na koronavirus, a okupljanje će propustiti i ruki Nik Klakston.

Pored njih, u Orlandu možda ne bude igrao ni Spenser Dinvidi (pozitivan na koronu), što znači da bi Netsi mogli da budu bez pola ekipe.

Ovu situaciju mogli bi da iskoriste Vašington Vizardsi koji se nalaze na devetom mestu na Istoku sa šest pobeda manje od Bruklina.

Da bi Vizardsi došli u šansu da igraju za osmo mesto potrebno je da imaju zaostatak manji od četiri pobede, što iz ove perspektive nije nemoguće kada se pogleda da će Netsi biti znatno oslabljeni u "Dizni svetu".

NBA sezona nastavlja se 30. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: