UEFA nema plan B za završnicu Lige šampiona

Evropska fudbalska unija (UEFA) nema plan B za organizaciju završnog turnira Lige šampiona, preneo je francuski list Ekip.

Izvor: SN

Utorak, 30.06.2020.

13:05

UEFA nema plan B za završnicu Lige šampiona
Photo by Denis Doyle/Getty Images

Završni turnir Lige šampiona održaće se od 12. do 23. avgusta u Lisabonu, gde je zabeležen porast broja zaraženih korona virusom.

Uprkos tome, UEFA–ina namera je da turnir ostane u Lisabonu.

"UEFA je u stalnom kontaktu sa Fudbalskim savezom Portugala i lokalnim vlastima. Nadamo se da će sve biti u redu i da će biti moguće organizovati turnir u Portugalu. Za sada nema razloga za plan B. Pratimo situaciju na dnevnoj bazi i prilagodićemo se ako budemo morali", naveo je izvor UEFA–e za Ekip.

Na završnom turniru učestvovaće osam ekipa od četvrtfinala, a prethodno će biti odigrane preostale revanš utakmice osmine finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: