Mijailović: Trinkijeriju smo dali jaku ponudu, drugi klub ponudio duplo više Voldenu

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović je prokomentarisao aktuelnu situaciju u tom klubu.

Izvor: SS

Nedelja, 28.06.2020.

21:10

Mijailović: Trinkijeriju smo dali jaku ponudu, drugi klub ponudio duplo više Voldenu
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Tokom vikenda udarne teme bile su prekid saradnje sa Korijem Voldenom i sudbina trenera Andree Trinkijerija.

Mijailović je istakao da traju pregovori oko ostanka italijanskog stručnjaka i da je ponuda na stolu.

"Klub je izašao sa uslovima za sledeću sezonu ka našem treneru. Jasno smo odredili strategiju i budžet za igrače. I dalje činimo velike napore da zadržimo Trinkijerija na poziciji glavnog trenera. Nažalost, Partizan nije toliko finansijski izdašan u odnosu na druge kluubove koji imaju neograničen budžet, pa čak i u vreme svetske pandemije i ekonomske krize", istakao je i dodao:

"Verujem da će se ovo brzo razrešiti, a preduslov za to je da prvo rešimo pitanje saradnje sa prvim trenerom. Dali smo jaku ponudu, u datim uslovima tržišta mogu da kažem odličnu i sada je na treneru da se izjasni", rekao je Mijailović za "Mozzartsport".
Foto: StarSport
Kori Volden, koji je otkupio ugovor od Partizana, mogao da nastavi karijeru u Crvenoj zvezdi.

"Odlazak Voldena je bio očekivan, klub je izašao sa ponudom koja se nije poklopila sa njegovim očekivanjima, drugi klub je uz plaćeno obeštećenje i novi ugovor dao skoro duplo više novca i igrač je otišao. Svaki igrač koji želi da ode, ukoliko ima otkupnu klauzulu u ugovoru može da ode i klub niti može da ga zadrži, niti ima svrhe pokušavati da ga zadrži ukoliko on u karijeri želi nešto drugo", rekao je prvi čovek crno-belih i podvukao:

"Mi imamo sistem koji funkcioniše i ako jedan igrač na ovaj način ode, drugi će doći i verujem da kada se crta podvuče, nećemo tu biti ni na kakvom gubitku. Iako smo postigli bolje rezultate od klubova koji su tri puta više uložili od nas”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

191 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: