"Novakovo mišljenje nema težinu – protiv je US opena, a ide na košarku sa zaraženim Jokićem"

Miloš Raonić, kanadaski teniser crnogorskog porekla, potvrdio je da je imao poziv Novaka Đokovića da učestvuje na Adrija Turu.

Izvor: MS

Nedelja, 28.06.2020.

16:43

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ideja srpskog asa bila je da igra protiv Raonića u Crnoj Gori, ali je, i pored toga što tamošnje vlasti nisu dozvolile, odbio takav predlog.

I to posle dugog razmišljanja.

"Nikada nisam igrao pred većinom mojih rođaka, pred mojom bakom, tetkama, stričevima... Razmišljao sam, ali ako će US open da se održi, ipak sam odlučio da ne idem u Evropu, pa nazad. Osećao sam da je to nepotreban rizik", kazao je Raonić za kanadski TSN.

Adrija Tur je održan u Beogradu, ali je zbog koronavirusa otkazano finale u Zadru i takmičenje u Banjaluci.

"Znam da je Novak bio jedan od onih koji je bio protiv ideje o US openu, rekao je da ne vidi kako Grend slem turnir može da se održi pod tim uslovima. Posle svega što se dogodilo njegovo mišljenje o tome više nema mnogo težine, ne stoji mnogo iza toga... Za druge stvari mislim da je vodio igrače na pozitivan način, ali ako gledamo sada ovu situaciju, biće mu potrebno vrijeme da povrati poverenje", rekao je Raonić.
EPA-EFE/FRANCIS MALASIG
On je prokomentarisao i izjavu Novakovog oca, Srđana Đokovića, u vezi Gregora Dimitrova, koji se prvi zarazio.

"To su potpuno nekorektni komentari. Bilo je i drugih stvari koje su mogle da uzrokuju sve, možda Novakov odlazak na košarkašku utakmicu i susret sa Jokićem, koji je kasnije bio pozitivan. Mnogo je tu tračeva u ovom trenutku i mislim da je svrsishodnije u ovom trenutku fokusirati se na: 'U redu, nije uspelo, šta možemo da uradimo bolje kako bismo vratili teniske turnire'", zaključio je rođeni Podgoričanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: