Majka Dražena Petrovića: Prošla sam pola sveta, ali gužva oko Đokovića je bila neverovatna

Kao što je poznato majka Dražena Petrovića, Biserka, i najbolji teniser sveta Novak Đoković upoznali su se u Zadru pred Adrija tur.

Izvor: MT

Četvrtak, 25.06.2020.

17:15

Majka Dražena Petrovića: Prošla sam pola sveta, ali gužva oko Đokovića je bila neverovatna
Foto: Mario Æužiæ / HTS

Tom prilikom prvi igrač na ATP listi dobio je dres legendarnog košarkaša iz vremena dok je ovaj igrač u Nju Džersi Netsima.

Ipak, saznanje da Novak ima koronavirus, skrenulo je pažnju javnosti i na sve ostale učesnike i posetioce turnira u Zadru.

"Moram vam reći kako u životu nisam videla toliko fotoreportera i novinara na jednom mestu, a i sami znate da sam prošla pola sveta, od NBA lige do velikih manifestacija u Španiji ili Grčkoj. To u Zadru i ta gužva oko Đokovića bilo je nešto neverovatno, čudo", rekla je Biserka Petrović za Tportal.hr.

Pročitajte još: Đoković upoznao majku Dražena Petrovića: Svi su mu se divili VIDEO

Biserka Petrović još nije radila test na Covid-19.

"Dobro se osećam i za sada nemam nikakvih simptoma. Odmah sam nazvala epidemiologa, čim sam doznala da je Novak, s kojim sam se pozdravila i lagano zagrlila te potapšala po ramenu, ali bez poljubaca, pozitivan na koronavirus i dobila sam preporuke i u petak ću verovatno ići na testiranje jer će to biti osmi dan od kontakta sa Đokovićem. Preporuka je pričekati nekoliko dana jer prvi nalaz napravljen rano može biti negativan, a kasnije postati pozitivan. Najveća briga mi je suprug Jole, koji je u kolicima, a žena koja mi je pomagala voditi brigu oko njega ne sme dolaziti u našu kuću zbog pravila epidemiologa", dodala je ona.

Pročitajte još: Majka Dražena Petrovića: Tražila sam test čim sa čula za Novaka

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: