"O čemu li je razmišljao taj teniski genije – sebična neznalica o životu"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje je sportska tema broj jedan u svetu.

Izvor: MT

Četvrtak, 25.06.2020.

13:00

Foto: StarSport

On je u utorak objavio da je pozitivan na koronavirus, zbog čega je čitav Adrija tur otkazan.

Španska "Marka" posvetila je pažnju ovom slučaju.

Na ovom portalu objavljena je kolumna Manuela Hulija Dorada, tamošnjeg pisca i novinara, pod nazivom "Korona Đoković".

"Da deci i sportistima kažete šta ne smeju da učine, potrebno vam je samo nekoliko reči i video Đokovića kako pleše u noćnom izlasku. Tada im otvorite novine i kažete: 'E, sad pročitajte što se događa u svetu.' Kako smo samo zaboravni. Prijatelj koji radi u bolnici mi je rekao, dok smo gledali ljude koji se u baru grle: 'Ne bi to radili da su videli koliko je ovo sr*nje opasno, onda niko ne bi riskirao.' Neki misle da su to meci koji ubijaju samo starije ljudi. Osećaju se bezbrižno i sigurno. Nije ih briga postaju li sejači smrti. O čemu je razmišljao taj teniski genije, ta sebična neznalica o životu koja je govorila da sve radi čistog srca i iz najboljih namera", piše u kolumni ovog novinara.

Pored Đokovića, Dorado se u svom tekstu bavio i Zinedinom Zidanom, Dijego Armandom Maradonom, te VAR tehnologijom u španskom fudbalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

136 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: