Menadžer Dimitrova odgovorio Srđanu Đokoviću

Georgi Stoimenov, menadžer Grigora Dimitrova, odgovorio je na optužbe Srđana Đokovića da je njegov klijent kriv za širenje koronavirusa.

Izvor: PT

Sreda, 24.06.2020.

16:15

Default images

View this post on Instagram

Георги Стоименов: ⁠"Във връзка с казаното от Сърджан Джокович пред хърватската телевизия, искам да ви уведомя за следното: Григор кацна директно в Белград, след тримесечна пълна изолация. Нито в Белград, нито по-късно в Задар (Хърватска) му е предлагано или е изисквано от него да си прави тест за коронавирус. ⁠ ⁠ Организаторите на събитието са тези, които имат отговорност за безопасното провеждане на събитието (турнира) и да създадат правила, които да се следват. ⁠ ⁠ Григор стриктно е спазвал всички праила наложени от организаторите на турнира и съществуващите закони и наредби при преминаването на границата между България, Сърбия и Хърватска."⁠ ⁠ Още по темата, четете в линка от нашето Био

A post shared by Tenniskafe.com (@tenniskafecom) on

Otac Novaka Đokovića izjavio je za hrvatski RTL kako je Dimitrov naneo veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i porodici Đoković.

Stoimenov smatra da to nije u redu i da su organizatori najviše krivi za situaciju u kojoj se sada nalazi region.

"Želim da vam saopštim nešto, a u vezi onoga što je Srđan Đoković izjavio za hrvatsku televiziju. Grigor je sleteo u Beograd nakon što je tri meseca bio u izolaciji. Ni u Beogradu, ni kasnije u Zadru mu nije ponuđeno ili zahtevano od njega da se testira na koronavirus", rekao je Stoimenov, a prenosi "Tenniskafecom".

Stoimenov dodaje da se njegov klijent strogo držao pravila.

"Organizatori turnira su ti koji su zaduženi za bezbednost turnira i oni su ti koji su zaduženi za kreiranje pravila koja se moraju poštovati. Grigor je strogo poštovao sva pravila od strane organizatora turnira i postojeće zakone i pravila kada je prelazio granicu između Bugarske, Srbije i Hrvatske".

Pročitajte još:

* Srđan Đoković: Dimitrov naneo veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i našoj porodici

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: