Zatvoren restoran u kojem su "ludovali" teniseri: "Svi gosti su nam otkazali rezervacije"

Poznati zadarski ugostitelj Erik Pavin zatvorio je svoj restoran i hotel "Niko" nakon što se otkrilo da su članovi Adrija tura pozitivni na koronavirus.

Izvor: LN

Ponedeljak, 22.06.2020.

13:09

Zatvoren restoran u kojem su
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Tri osobe koje su učestvovale na Adrija turu – Marko Paniki, trener Novaka Đokovića, Grigor Dimitrov i njegov trener i Borna Ćorić, hrvatski teniser – pozitivne su na kovid-19.

Zadarski ugostitelj, koji je i na početku epidemije među prvima zatvorio svoje objekte, rekao je za "057info" i kako su gosti hotela sami otkazali dolazak kada su pročitali da se u Zadru pojavio koronavirus.

"Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo videti dalje šta ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvoriću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, decu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, ali nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo celi grad, odnosno Hrvatska - od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima"
, rekao je Pavin, dodajući kako je ionako planirao odmor.

Ugostitelj je istakao da je imao 13 sigurnih rezervacija pre incidenta, a da sada nema nijednu.

Đoković i ostali članovi Adrija tura su se u petak, po dolasku u Zadar, provodili u restoranu "Niko".

Pročitajte još
* Đoković testiran na koronavirus
* "Domine" posle Dimitrova – Ćorić i Novakov trener imaju koronavirus
* Čilić i Rubljov idu u samoizolaciju: "Ovo je naša odgovornost"
* "Kao da pijani vozite autobus"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: