Čilić i Rubljov idu u samoizolaciju: "Ovo je naša odgovornost"

Teniseri koji su bili negativni na testu na kovid-19 oglasili su se porukama podrške.

Izvor: LN

Ponedeljak, 22.06.2020.

12:48

Čilić i Rubljov idu u samoizolaciju:
EPA/SALVATORE DI NOLFI

Andrej Rubljov i Marin Čilić jedni su od 22 testiranih na koronavirus, od kojih je troje bilo pozitivno.

Čilić je bio negfativan, ali će uprkos tome otići u samoizolaciju.

"Posle sinoćnjeg razvoja događaja u Zadru i prekida Adrija tura, želim da Vas obavestim da sam u najkraćem mogućem roku uradio test na virus kovid-19 i da je moj nalaz negativan. Iako nemam nikakve simptome koji se povezuju uz koronavirus i verujem da svi oni koji su poslednjih dana bili sa mnom u kontaktu nemaju razloga za brigu, otići ću u samoizolaciju 14 dana, jer uprkos negativnom rezultatu testa, važno je da svi pomognemo smanjiti mogućnost širenja eventualne zaraze. Sve naloge vezane za samoizolaciju poštovaću u potpunosti te ću pažljivo pratiti razvoj situacije. Bude li ikakvih promena pravovremeno ću sve obaveštavati", poručio je Čilić.

Rubljov je takođe potvrdio da nije bio pozitivan na testu.

"Ćao svima. Želeo sam da vam kažem da sam dobro i da sam zdrav. Bio sam negativan na testu na kovid-19. Nadam se da će se naši životi uskoro vratiti u normalu. I sve ćemo prebroditi zajedno", napisao je Rubljov i dodao:

"Sve što se dešava u svetu trenutno je naša odgovornost. Ovo je globalni problem i utiče na sve nas. Moramo da pomognemo da usporimo širenje ovog virusa. Ja ću zbog toga otići u samoizolaciju narednih 14 dana. Hvala vam na podršci".

Podsetimo, nedavno se oglasio i zaraženi Borna Ćorić, a celu situaciju prokomentarisao je i Nik Kirjos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: