"Domine" posle Dimitrova – Ćorić i Novakov trener imaju koronavirus

Posle Grigora Dimitrova, još tri osobe koje su učestvovale na Adrija turu pozitivne su na koronavirus.

Izvor: LN

Ponedeljak, 22.06.2020.

09:21

foto: Mario Æužiæ / HTS

Od 22 ljudi koji su bili u neposrednoj blizini Dimitrova, odnosno koji su se testirali u nedelju uveče, 19 je negativno, a troje je pozitivno.

Pozitivni na koronavirus su Kristijan Groh, trener Bugarina, Borna Ćorić i Marko Paniki, kondicioni trener Novaka Đokovića.

Zaraženi članovi Adrija tura će za pet dana odraditi ponovni test. Podsetimo, Novak Đoković je odlučio da se ne testira u Zadru jer ne oseća nikakve simptome.

Novak u ponedeljak, zajedno sa svojom porodicom, ide u Beograd gde će se javiti svom lekaru opšte prakse koji će ga pregledati i uputiti ga na odlazak u nadležnu instituciju gde će moći da se testira.

Svi članovi Novakovog tima, osim Panikija, su negativni na koronavirus, a to uključuje Gorana Ivaniševića, Đorđa Đokovića, Miljana Amanovića, Gorana Đokovića...

Koliko nam je poznato, Ćorić i Paniki nisu do sada pokazali nikakve simptome kovida-19.

Svi ostali sem navedene tri osobe (od 22 testirane) koje su bile u bliskom kontaktu sa Dimitrovim su slobodni jer su bili negativni na testu, ali im je propisan obavezan period samoizolacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

128 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: