Filip Janković produžio ugovor sa Radničkim

Vaterpolista Radničkog Filip Janković produžio je danas ugovor sa klubom iz Kragujevca.

Izvor: B92

Sreda, 03.06.2020.

08:45

Filip Janković produžio ugovor sa Radničkim
Foto: Pedja Milosavljvic/Starsportphoto ©

Kako je saopšteno, Janković će biti igrač Radničkog i u narednoj sezoni.

"Produžetak ugovora bio je čista formalnost, jer sam prezadovoljan atmosferom u klubu, saigračima, trenerom, stručnim štabom i kompletnim stanjem u Kragujevcu. Ova sezona je za mene bila dosta bolja od prošle koju sam proveo u Italiji. Podigrao sam se igrački i mislim da sam dosta napredovao. Sjajno treniramo, atmosfera je radna i svi u ekipi, zajedno sa trenerima, trude se da sve to što bolje izgleda", rekao je Janković.

On je dodao da ostaje žal za prekidom Superlige, jer smatra da je Radnički mogao i do šampionskog pehara.

"Ostaje mali gorak ukus u ustima što se nije nastavilo ovo prvenstvo, jer smo bili u dobrom ritmu nakon ulaska u A1 ligu. Tu su bile neke stvari na koje nismo mogli da utičemo, ali šta je tu je, nastavljamo sa dobrim radom i pripremama za sledeću sezonu", zaključio je Janković.

Janković je ponikao u Partizanu sa kojim je osvojio tri duple krune, a posle jednogodišnje epizode u italijanskoj Kataniji, prošlog leta stigao je u Kragujevac.

Za Radnički je odigrao 21 utakmicu i postigao 34 gola, a osvajanju Kupa Srbije i Regionalne A2 lige doprineo je i brojnim asistencijama i odličnim partijama u defanzivi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: