Stanković o izjavi Lazara Markovića: Za neke stvari prosto nemam vremena

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković konferencijom za medije na stadionu "Rajko Mitić" najavio je četvrtfinalni meč Kupa Srbije protiv Inđije.

Izvor: SS

Ponedeljak, 01.06.2020.

15:52

Stanković o izjavi Lazara Markovića: Za neke stvari prosto nemam vremena
Foto: Starsport

Aktuelni šampion Srbije će u utorak od 17 časova napasti drugi trofej ove sezone i "duplu krunu".

Prethodno je u petak, pobedom nad Radom, od 5:0 osvojena treća uzastopna titula, a ukupno 31. u klupskoj istoriji.

"Uvek volim da krenem od zdravstvenog biltena. Vulić se vratio, moj izbor je da i dalje ne računam na Sanoga. Ne treba da rizikujemo, dečko se vraća iz povrede. Arhivirali smo utakmicu sa Radom, čeka nas četvrtfinale kupa. Imali smo tamo mnogo problema, mnogo smo naučili iz tog meča. Posle nje smo promenili glavu i mentalitet. Odnos takođe. Jesmo ostavili dva boda, ali smo dobili mnogo toga. Idemo tamo da se nadigravamo“, rekao je novinarima Stanković.

Inđija je Zvezdu dva puta pošteno namučila u tekućoj sezoni Linglong Superlige. U drugoj je tim vodio upravo Stanković.

“Mnogo toga smo naučili iz te utakmice, malkice sam bio nervozniji nego obično. Gubio sam, želeo sam da preokrenem meč. Odbili smo se od njih u prvom poluvremenu. Nismo loše ušli u meč, bilo je grešaka počevši od mene. U drugom poluvremenu smo se samo mi pitali. Imali smo mnogo zicer situacija, oni samo jednu polukontru. Želim da odigramo kao drugo poluvreme“.
Foto: Starsport
Trener Zvezde je bio upitan da prokomentariše izjavu fudbalera Partizana Lazara Markovića koji je doveo u pitanje regularnost Superlige.

“Motivišem ekipu od kada sam došao u Zvezdu. Znam koliko je ovo veliki klub, i šta treba da rade. Nama je dupla kruna zadatak. Ali na izjavu Markovića nemam komentar. Nisam video, nisam pročitao. Radim svoj posao. Za neke druge stvari prosto nemam vremena“.

Zvezda je pre nekoliko nedelja iskazala interesovanje za vezistu Inđije Mihajla Banjca, a sada će ga videti na delu.

“Dok traje takmičenje, nemam razloga da gledam druge igrače. Koncentrisan sam na ekipu. Nadam se da ćemo 24. juna početi da pričamo o drugim igračima. Za sada imam odlične igrače, velike profesionalce. Neću da pričam o drugima”.

Na kraju je istakao da će tek kada se sezona završi sesti sa ljudima iz kluba i pričati o transfer roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: