US Open: Odluka do kraja juna

Organizatori US Opena razmatraju nekoliko opcija u vezi sa odigravanjem čuvenog teniskog turnira u Njujorku.

Izvor: SN

Nedelja, 31.05.2020.

09:15

US Open: Odluka do kraja juna
Photo by Al Bello/Getty Images

Otvoreno prvenstvo Amerike zakazano je za period između 31. avgusta i 13. septembra ove godine, ali je održavanje istog pod znakom pitanja.

Organizatori se trude da urade sve što je u njihovoj moći kako bi se stvari dovele u red i razmatraju čarter letove iz Evrope, Južne Amerike, Bliskog Istoka ka Njujorku kao i testove na koronavirus pre puta.

Smeštaj tenisera bio bi lokalizovan, telesna temperatura bi se merila minimum jednom dnevno.

Naravno, publike na US Openu neće biti, što se tiče sudija to će biti svedeno na minimum i niko neće moći da pristupi svlačionicama kada igrači budu trenirali, i moći će da se uđe tek pred sam start meča.

"Sve dogovaramo u hodu i još uvek nismo nikakvu odluku doneli. Mi smo 150% fokusirani na održavanje turnira najbezbednije moguće i u dogovorenom roku. Imamo mnogo ideja, ali i mnogo odgovornosti pa nećemo naglo donositi nikakve odluke i sve ćemo konačno objaviti do kraja juna", kaže Stejsi Alaster.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: