Datome velika želja Milana

Luiđi Datome, košarkaš Fenerbahčea, mogao bi uskoro da se vrati u domovinu.

Izvor: SN

Subota, 30.05.2020.

10:15

Datome velika želja Milana
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

"Điđi" Datome je tokom godina postao jedan od glavnih igrača Fenerbahčea pod komandom Željka Obradovića.

Kapiten italijanske reprezentacije ima ugovor sa Fenerom do juna 2021. godine, ali zbog određenih finansijskih problema u ekipi može se desiti da on zatraži raniji odlazak.

Kako prenosi "La Gazzetta dello Sport", Olimpija Milano je spremna kao "zapeta puška" i čeka Datomeovu odluku, pošto im je Luiđi meta broj jedan u predstojećem periodu.

Datome ima 32 godine i pre Fenerbahčea nosio je dres Montepaski Sijene i rimske Lotomatike u Palakanestru, dok je u NBA ligi bio član Detroit Pistonsa i Boston Seltiksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: