Razočaranje u Humskoj

Posle odluke da se poništi aktuelna sezona i prekinu takmičenja u Evroligi i Evrokupu, iz Humske nije stigla nikakva reakcija.

Izvor: SS

Ponedeljak, 25.05.2020.

19:35

Razočaranje u Humskoj
Foto: StarSport

Zbog toga je redakcija B92.net pokušala da dobije komentar o novonastaloj situaciji, ali smo obavešteni da se niko iz kluba neće oglašavati do kraja dana.

Jasno je da u crno-belom taboru vlada razočaranje zbog današnjih dešavanja i da zbog toga niko nije želeo da izlazi u javnost.

Izabranicima Andree Trinkijerija poništeni su rezultati koje su ostvarili u Evrokupu, a u trenutku prekida zbog pandemije koronavirusa bili su prvi favorit zbog prednosti domaćeg terena u plej-ofu.

U četvrtfinalu je rival crno-belima trebalo da bude ruski Uniks.

Na taj način navijačima će ostati nedosanjan san povratak u elitno takmičenje, odnosno, i sledeće sezone će igrati u Evrokupu.

Na reakciju na novonastalu situaciju, kao i poruku koju je Đordi Bertomeu uputio Partizanu, moraćemo još malo da sačekamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

206 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: