Kraj Evrolige i Evrokupa!

Sezona u Evroligi i Evrokupu je okončana, nezvanično saznaje B92.net.

Izvor: AK

Ponedeljak, 25.05.2020.

11:50

Kraj Evrolige i Evrokupa!
Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Prvi čovek takmičenja Đordi Bertomeu je predložio klubovima da se sezona suspenduje, a 11 vlasnika A licenci je na sastanku u ponedeljak to izglasalo, potvrđeno je našem portalu.

Tokom vikenda je Bertomeu imao sastanak sa igračima, svaki klub koji nastupa u EL su predstavljala po dvojica, a samo su "izaslanici" Anadolu Efesa bili za nastavak sezone.

U trenutku prekida sezone zbog koronavirusa, lider je bio upravo Efes sa skorom 24-4, ispred Reala i Barse sa po 22-6.

Na plej-of pozicijama su bili još CSKA, Makabi, Panatinaikos, Himki i Fenerbahče, a šansu u poslednjih šest kola su tražili Žalgiris, Valensija, Olimpijakos, Milano, Baskonija i Crvena zvezda.

U Evrokupu je na redu bilo četvrtfinale, u kojem je Partizan čekao seriju sa ruskim Uniksom, a imao je prednost domaćeg terena do kraja plej-ofa.

Tokom dana bi trebalo da bude potvrđeno kako će Evroliga i Evrokup kompletirati spisak učesnika za narednu sezonu.
Standings provided by SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: