Grafičar se raspao u završnici – Zvezda silna pred start Superlige

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Grafičar 4:0 u generalnoj probi pred start Superlige Srbije.

Izvor: PT

Subota, 23.05.2020.

10:40

Grafičar se raspao u završnici – Zvezda silna pred start Superlige
Pedja Milosavljevic/Starsport

Izabranici Dejana Stankovića odigrali su rutinsku utakmicu i zasluženo su pobedili filijalu u kojoj igraju mnogi talentovani igrači koji bi u budućnosti mogli da nose dres kluba iz Ljutice Bogdana.

Golove za crveno-bele postigli su Vukanović u 50, Milunović u 78, Boaći u 81. i Gajić u 85. minutu.

Zvezdu za šest dana očekuje meč protiv Rada u 27. kolu Superlige Srbije u kojem bi mogli da overe titulu šampiona Srbije.

Grafičar je ostavio odličan utisak u prvom poluvremenu, međutim u drugom je potpuno potonuo, crveno-beli su to iskoristili i ubedljivo slavili.

Zvezda je pokušavala tokom prvog poluvremena, najbolje šanse imao je El Fardu Ben, međutim Čupić je dobro branio i mreža je mirovala.

Prvoplasirana Prve lige Srbije imala je svoje šanse u prvom periodu meča, ali je Borjan bio na mestu i posle prvih 45 minuta rezultat je bio 0:0. Odmah na startu drugog poluvremena usledila je velika greška Strahinje Erakovića. Talentovani štoper loše je intervenisao i Vukanović je poslao loptu u praznu mrežu – 1:0. Igrao se 50. minut.

Kako je vreme prolazilo tako je Zvezda bila sve ozbiljnija. Na terenu smo videli i fudbalere poput Sanoga, Gavrića, Garsije, Tomanea, koji su uneli neku novu energiju i u završnici je potpuno slomljen otpor Grafičara.

Milunović je glavom pogodio u 78, kao i Boaći u 81, dok je konačan rezultat postavio Milan Gajić u 85. minutu. Gavrić je sjajno prošao po levoj strani, a Gajić je snažnim udarcem pogodio za 4:0.

Meč pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: