Koroman: Biniću, legendo, ne mogu da me kupe za soma i manipulišu

Ognjen Koroman, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, odgovorio je Dragiši Biniću koji ga je nazvao "trenerom u pokušaju".

Izvor: PT

Subota, 23.05.2020.

10:30

Koroman: Biniću, legendo, ne mogu da me kupe za soma i manipulišu
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Koroman se prethodnih dana nalazi u centru pažnju zbog kritika koje upućuje na račun srpskog fudbala.

Poslednji koji je odgovorio Koromanu bio je član izvršnog odbora FSS-a Dragiša Binić.

"Slučaj Ognjena Koromana na žalost nije usamljen. Nije ni prvi, a verovatno ni poslednji, koji za svoje traume po završetku igračke karijere krivi sistem i ljude koji savesno i odgovorno obavljaju svoje poslove. I ranije se dešavalo da ljudi jednostavno 'puknu', a sve je to rezultat nezadovoljstva, pre svega, na ličnom planu. Koroman je trenutno samo trener u pokušaju, traži svoje mesto pod Suncem. I to je lepo, imamo mnogo mladih trenera koji se edukuju i rade u klubovima, ali ako je mislio da na ovakav način privuče pažnju i potraži neku prečicu, onda nije izabrao dobar put", rekao je između ostalog Binić.

Trener Smedereva ubrzo mu je odgovorio preko društvenih mreža.

"Meni legendo nije cilj da privučem pažnju, šta će meni pažnja, od koga, zbog čega... Trener sam u pokušaju, to priznajem, jer sam na početku trenerske karijere. Ali mene legendo ne mogu za soma da kupe i da manipulišu, i nemoj misliti da sam sam u ovoj priči, legendo", napisao je Koroman i dodao:

"Nemoj legendo da vređaš moju inteligenciju i da misliš da sam glupi, neinteligentni fudbaler. Dobro izvagaj legendice, spominješ Svetsko prvenstvo 2006. i da sam narušavao atmosferu. Ja svuda narušavam atmosferu gde je nepravda legendice. Ti se sećaš Svetskog prvenstva 2006? Voli te tvoj Koki, ti si moje detinjstvo ulepšao, ali vrati se bratelo, budi bre onaj Bina stari".

"Sa sinom sam ti bio cimer u Zvezdi, divan dasa, zovi, ručamo, i da radimo za boljitak naše dece i fudbala, a ne da se prepiremo. Ti si Binić, a ja Koroman, a ko su oni?", zaključio je Koroman.

Ostaje nam da vidimo da li će se ponovo neko oglasiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: