Pipen besan na Džordana

Skoti Pipen, jedan od najpotcenjenijih košarkaš u istoriji, navodno je veoma ljut na Majkla Džordana posle završetka dokumentarca "Poslednji ples".

Izvor: PT

Četvrtak, 21.05.2020.

17:10

Pipen besan na Džordana
Getty Images --- Jonathan Daniel/ALLSPORT

"Last dance", kako se u originalu zove dokumentarac koji se bavi karijerom Majkla Džordana do 1998. godine, završio se prethodnog vikenda, a Pipen je besan kako je njegov lik predstavljen, prenosi ESPN.

Džordan je u dokumentarcu nazvao Pipena sebičnim što je odlagao operaciju članka zbog koje je kasnije propustio nekoliko meseci sezone 1997/1998.

Skoti je želeo novi ugovor sa Bulsima, ali vlasnik franšize nije želeo da čuje za to dok mu prvu ne istekne postojeći.

Zbog toga je Pipen "natempirao" operaciju kako bi propustio nekoliko meseci sezone čime bi pokazao svima koliko znači Bulsima.

I zaista Čikago je veoma loše krenuo takmičarsku godinu 1997/1998 i jasno je bilo koliko je Pipen važan deo ekipe i da zaslužuje znatno veća primanja.

Pored toga, Džordan je još u nekoliko navrata tokom dokumentarca kritikovao nekadašnjeg saigrača i Pipenu se to nije svidelo.

Američki mediji pišu da je Skoti sada veoma besan na Majkla, a zanimljivo ovi navodi pojavili su se samo dan nakon što je Horas Grent oštro kritikovao Džordana i dokumentarac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: