"Fudbal bez navijača je kao ples sa sestrom – ružno i neatraktivno"

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Enrike rekao je da je igranje utakmica bez publike "tužnije od plesa sa sestrom".

Izvor: MT

Četvrtak, 21.05.2020.

16:20

EPA-EFE/BALLESTEROS

Nemačka fudbalska liga prva je evropska liga koja je nastavila takmičenje u sred pandemije koronavirusa.

Utakmice su se igrale prošlog vikenda bez prisustva publike, treneri i rezervni igrači su sedeli odvojeno uz poštovanje obavezne distance, a igrači nisu smeli zajedno da proslave golove.

"Igranje utakmica bez navijača je tužnije od plesa sa sestrom. Nije atraktivno. To je vrlo ružno. Gledao sam nemački fudbal i prizor je bio tužan. Možete čuti glasove, čak su se čule i uvrede... Gubi se intima velikih trenutaka", rekao je Enrike u jednoj košarkaškoj emisiji na španskoj televiziji.

Enrike je rekao da razume zbog čega utakmice moraju da se igraju bez publike i da bi to ipak moglo da pomogne navijačima koji su u karantinu zbog pandemije.

"Fudbal je svetski biznis koji donosi mnogo novca i čak iako je spektakl drugačiji kada je sa navijačima, može nam pomoći da nam prođe vreme u karantinu. Ako ste fudbalski ili košarkaški navijač, gledanje utakmica je uvek zanimljivo", naveo je Enrike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: