"Hoćemo sve pobede do kraja sezone"

Potez da "gurne u vatru" mladog Veljka Nikolića po dolasku na klupu Crvene zvezde ispostavio se kao pozitivan za Dejana Stankovića.

Izvor: LN

Sreda, 20.05.2020.

16:48

Foto: FK Crvena zvezda

Talentovani plejmejker je pred sobom imao težak zadatak da zameni bivšeg kapitena Marka Marina i pokazao je raskošan potencijal dokazavši se na svim utakmicama koje je startovao na poziciji "desetke".

Upravo otuda i veliko nestrpljenje i iščekivanje prve naredne utakmice.

"Jedva čekam meč sa Radom. Mnogo sam se uželeo i Marakane i fudbala i takmičarskog nadmetanja. Bez obzira što smo vrlo blizu osvajanja titule, hoćemo da pobedimo sve utakmice do kraja i da na pravi način demonstriramo koliko smo se uželeli fudbala. Tu je i Kup koji želimo da osvojimo, tako da imamo puno posla pred nama, ali smo spremni za sve izazove koji nas očekuju u narednom periodu", tvrdi Nikolić.

Saznali su crveno-beli i prvog sledećeg protivnika u Kupu Srbije. Izabranici Dejana Stankovića će u četvrtfinalu dočekati Inđiju.

"Vrlo neugodan protivnik, pogotovo kada su domaćini. Teren im je uzan i kratak i u prvenstvu nam je bilo teško da nametnemo svoju igru, već smo kroz meč morali da se prilagođavamo. Mislim da ćemo se dobro spremiti za taj susret i da ćemo trijumfovati, iako smatram da neće biti lako".

Uželeo se Nikolić svega vezanog za fudbal, a najviše su mu nedostajali "mlađi" saigrači.

"Ako bih morao da izdvojim one koji su mi najviše nedostajali, to su Njegoš, Gavra i Konatar. Međutim, stvarno sam srećan što smo se vratili grupnim treninzima, to je znak da virus prolazi i da smo uspeli da preguramo najteži period".

Iako će se sezona završiti bez prisustva publike, uveren je Nikolić da će navijači biti uz njih.

"Navijači neće biti na tribinama, ali sam siguran da će nas podržavati putem malih ekrana. Verujem da ćemo proslaviti titulu na pravi način, čim se ukaže prilika za to, a da će do tad biti uz nas koliko god okolnosti dozvoljavaju", zaključuje Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: