Sportisti od ponedeljka u dvoranama – obavezni da poštuju stroge preporuke Vlade

Od ponedeljka sportisti imaju dozvolu da koriste sportske dvorane, ali pod određenim pravilima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.05.2020.

15:55

Sportisti od ponedeljka u dvoranama – obavezni da poštuju stroge preporuke Vlade
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ministarstvo omladine i sporta Srbije obavestilo je sve granske saveze o odluci Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19 o "Preporukama za nastavak trenažnog procesa u svim sportskim objektima vrhunskih sportista i ostalih sportista u sistemu sporta Republike Srbije u primeni mera prevencije i smanjenja rizika prenošenja virusa SARS-CoV-2".

U preporuci koji je potpisala premijerka Srbije Ana Brnabić, između ostalog se navodi da za svaki trening treba da se uspostavi sistem vođenja evidencije treniranja (podaci o treneru, sportistima, tehničkom osoblju i drugom osoblju koji učestvuju u realizaciji treninga, vreme treniranja, mesto izvođenja treninga), a tu su i posebne pojedinačne mere koje svaki sportista treba da poštuje.

Kompletan tekst možete pročitati u prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: