"Bio je bolji od Pogbe – Vidiću je u minutu tri puta provukao loptu kroz noge"

Engleski fudbaler Vejn Runi govorio je o svom bivšem saigraču iz Mančester junajteda Ravelu Morisonu.

Izvor: MT

Nedelja, 03.05.2020.

11:25

Photo by Stu Forster/Getty Images)

Ovaj veznjak je bio veliki potencijal i nada crvenih đavola, a za prvi tim je debitovao 2009. godine.

Nije uspeo da se izbori za minute, često je bio na pozajmicama, a trenutno nastupa za Midlsbro.

"Sećam se da sam gledao Ravela Morisona i mislio sam da ima sve što je potrebno za igrača koji igra na toj poziciji. Na jednom treningu probacio je loptu Vidiću kroz noge tri puta za minut. Međutim, nije se snašao zbog svog načina života i okruženja i mislim da je to tužno. Video sam PolaPogbu kako se probija, Džesija Lingarda i sve druge igače, a Ravel je bio mnogo bolji od svih. On je dokaz da svaki fudbaler mora poštovati pravila kako bi igrao na vrhunskom nivou", napisao je Runi u svojoj kolumni.

Runi je izdvojio jednog bivšeg saigrača koji bi trebalo da bude primer pravog fudbalera.

"Uvek razmišljate koliko se možete posvetiti tom profesionalnom životu. Geri Nevil npr. nije bio najbolji fudbaler, ali je radio svakog minuta, na svakom treningu i izvukao je najviše što je mogao. Aleks Ferguson je znao reći da je najteža stvar u životu raditi vredno svaki dan. Zaboravite na mogućnosti, na talenat. Ako možete raditi vredno svaki dan, kojim god se poslom bavili, bićete uspešni", dodao je Runi.

Runi trenutno nastupa za Derbi u engleskom Čempionšipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: