Betman: Nema magije za narednu sezonu

Komesar Nacionale hokejaške lige (NHL) Geri Betman nestrpljiv je da se sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa nastavi,

Izvor: MT

Petak, 01.05.2020.

16:39

Betman: Nema magije za narednu sezonu
Photo by Bruce Bennett/Getty Images

Jedini uslov je da igrači budu u dobroj fizičkoj kondiciji.

"Ne želimo da igraju utakmice sve dok ne budu u formi", rekao je Betman.

On je, takodje, naveo da bi kraj tekuće sezone, kad god da se to dogodi, mogao da pomeri početak naredne do decembra.

"Ovo je nije trka ko će se prvi vratiti. Kada se vratimo, želimo da to bude pravo vreme, iz pravih razloga, pod pravim okolnostima", rekao je Betman.

"Fleksibilni smo po pitanju početka. Nema magije za narednu sezonu koja počinje u oktobru... Ako moramo početi u novembru i decembru, i to ćemo razmotriti", dodao je on.

Takmičenje u NHL-u zaustavljeno je 12. marta zbog pandemije korona virusa. U trenutku prekida, klubovi su odigrali tri četvrtine od 82 utakmice regularnog dela sezone.

Najmanje osam NHL igrača je do sada bilo pozitivno na novi korona virus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: