"Pogledate u Federerovu ložu, a ono sve sami sponzori"

Bivši teniser Junes El Ajnaui opisao je kako je bilo igrati protiv mladog Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Izvor: LN

Četvrtak, 09.04.2020.

09:36

Photo by Julian Finney/Getty Images

Nekada 14. teniser planete i petostruki ATP šampion imao je prilike da se, pre penzionisanja, sastane sa dva sada uveliko proslavljena tenisera.

"Bik sa Maljorke" ga je pobedio u Bostadu 2003, ali je mu se Marokanac iste sezone osvetio na US openu.

"Moglo je da se predvidi da će Nadal biti tako sjajan igrač. Igrao sam protiv njega na US openu 2003. i pobedio ga u taj-brejkovima, a sledeće godine on je osvojio Rolan Garos. Rafa je dobar primer svima, i na terenu i van njega", kazao je El Ajnaui za Sportfejs.

On se sastao i sa Rodžerom Federerom, dok Švajcarac nije bio još u samom teniskom vrhu.

"Igrao sam protiv njega kada je bio 35. na svetu. Kada ste pogledali u njegovu ložu odmah biste shvatili da će postati sjajan igrač – on je bio opkružen sponzorima. Njegov stav na terenu je bio impresivan, ponašao se kao pravi profesionalac. Uvek je trenirao puno i rezultati jasno mogu da se video", istakao je El Ajnaui.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: