"Nisam ni fizički ni psihički sposoban da osvojim Grend slem"

Francuskom teniseru Benoi Peru je jasno kako će se odvijati njegova karijera do kraja.

Izvor: LN

Četvrtak, 09.04.2020.

09:29

Photo by Alex Grimm/Getty Images

Tridesetogodišnjak je odgovarao na pitanja navijača putem Instagrama, uz svog dobrog prijatelja i trostrukog Grend slem šampiona Stena Vavrinku.

Per je tri puta osvajao titule na ATP turu, a ne veruje da će se ikada popeti na tron nekog Slema.

"Nikada nisam i nikada neću osvojiti Grend slem. Nemam fizičku i mentalnu spremu potrebnu za to. Ako mi kažete da idem da treniram kao lud, ja to neću uraditi", jasan je bio Per.

Najbolji učinak Francuza na slemovima je osmina finala, na svim turnirima sem na Australijan openu, gde se dvaput zaustavio u trećem kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: