Liverpul čeka 30 godina na titulu, a Mane bi da poništi sezonu: Tako je najpoštenije

Jedan od najboljih fudbalera Liverpula Sadio Mane nema ništa protiv i da se sezona u Premijer ligi poništi, iako je njegov tim ubedljivo prvi.

Izvor: MS

Sreda, 08.04.2020.

19:25

Liverpul čeka 30 godina na titulu, a Mane bi da poništi sezonu: Tako je najpoštenije
Photo by Jan Kruger/Getty Images

Klub sa Enfilda ima čak 25 bodova više od Mančester sitija, aktuelnog šampiona, i na putu je da osvoji dugo čekanu titulu.

Čak tri decenije traje patnja navijača "crvenih", ali to Maneu nije bitno.

"Volim svoj posao, fudbal i želim da pobedim na terenu. Hoću do trofeja da dođem pobedama na terenu, a ne ovako. Razumeću ako ne dobijemo titulu", rekao je Mane.

Mane je dodatno pojasnio da fudbal nije najbitniji u doba pandemije koronavirusa.

''Morate da shvatite da je moj san osvojiti Premijer ligu, ali mnogo ljudi je umrlo i mnogo njih je izgubilo svoje najdraže. Fudbal ne sme da bude primaran. Voleo bih da dođem do titule ove godine, ali ako se to ne dogodi, prihvatiću to. Možda je najpoštenije da se prvenstvo poništi. Nadam se da ćemo sledeće godine postati šampioni", završio je izlaganje Mane na verovatno veliko razočaranje navijača svog kluba.

Za sada nije poznato kada će se sezona u Premijer ligi nastaviti, pošto je preporuka UEFA da sve lige moraju da se završe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: