Durentov poraz u NBA 2K izazvao kockarski skandal

Iako je sport u maltene celom svetu suspendovan, NBA liga je doživela jednu manju dramu.

Izvor: LN

Sreda, 08.04.2020.

11:01

Durentov poraz u NBA 2K izazvao kockarski skandal
Photo by Emilee Chinn/Getty Images

Situacija o kojoj pričamo se desila tokom turnira u popularnoj igrici "NBA 2K20", na turniru u dobrotvorne svrhe u kojem učestvuju profesionalni igrači.

Ni ovaj virtuelni turnir nije mogao da prođe bez kladionica, a sporan momenat desio se prilikom meča Kevina Durenta i Derika Džounsa.

Naime, problem je nastao što je snimak njihovog meča, koji se emitovao na ESPN, uopšte nije bio uživo, već je bio snimak ranije odigrane partije.

To je stvorilo veliki problem za kladionice koje nisu znale da će to biti slučaj, pa su to iskoristili brojni kladioničari.

"Dali smo ulogu favorita Durentu, ali malo ko se kladio na njega u prva 24 sata. Kada smo izbacili kvote, velika većina opklada bila je na Džounsa i tada je postalo očigleno da neko već zna ishod meča", naveli su iz jedne sportske kladionice.

Izgleda da uvođenje klađenja na "NBA 2K20" nije bio pravi potez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: