Kostić iz izolacije: Kod kuće je zakon VIDEO

Srpski fudbaler Filip Kostić poslao je poruku javnosti vezanu za suočavanje sa pandemijom koronavirusa.

Izvor: B92

Utorak, 07.04.2020.

19:54

Kostić iz izolacije: Kod kuće je zakon VIDEO
Foto: Sportske igre mladih

Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije nastavile su sa akcijom #KodKuceJeZakon, koja se sprovodi u celom regionu, kao prevencija u borbi protiv pandemije virusa Covid19.

B92 kao medijski partner Igara je prvi objavio poruke Luke Modrića i Nemanje Matića, ambasadora Sportskih igara mladih.

Puno javnih ličnosti je uključeno, svojim fotkama pozivaju decu ali i sve druge, da ostanu u svojim stanovima, dok traje borba sa korona virusom.

Filip Kostić, jedan od najboljih fudbalera nemačkog prvoligaša Ajntrahta, iz svog doma uputio je poziv deci i svim ljudima da ostanu kod kuće.

"Ćao svima. Svoje vreme u izolaciji provodim uz TV, telefon i trening u kućnim uslovima. Budite kreativni i trenirajte kako bi ostali u što boljoj formi kada ovo sve proće. A, da bi što pre prošlo, moramo svi da pokažemo solidarnost i odgovornost i da ostanemo u svojim kućama, jer kod kuće je zakon. Veliki pozdrav".

Filip inače svakodnevno dok je u stanu u Frankfurtu, deo vremena provodi u treninzima. Dobio je program od kluba, kao i svi drugi fudbaleri, koji su u svojim stanovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: