"Jedinstveni trener i general fudbala sa 'besmrtnom duplom krunom' "

Španija, gde je Radomir Antić ostavio veliki trag, posvetila je veliku pažnju odlasku srpskog stručnjaka.

Izvor: MS

Ponedeljak, 06.04.2020.

22:45

Upravo je Atletiko iz Madrida, njegov bivši klub sa kojim je osvojio titulu prvaka, objavio da je Antić preminuo u 72. godini.

Tiražni list Marka ističe naslov "Jedinstveni Antić", aludirajući da je jedini sa klupe vodio Real, Atletiko i Barselonu.

"Antić je mnogo više od trenera, samo je on u istoriji bio u tri naša najveća kluba. Karijeru mu je obeležila 'dupla kruna' sa Atletikom", navodi Marka, koja je objavila i jedan emotivni video.

Isto tako plasiran je i poseban komentar u kome se navodi da je Antić bio "Mister fudbala, general i kapetan mirnoće". Još jedan list iz Madrida AS izvestio je da će "besmrtna 'dupla kruna' " zauvek ostati urezana u srcima navijača Atletika, dok je El Pais pisao i o igračkoj karijeri popularnog "Antare".

Katalonski Mundo Deportivo takođe je podsetio na Antićevo vreme u Barseloni u kojoj je Ćaviju Ernandesu promenio zadatke u veznom redu, što se kasnije ispostavilo kao veliki pogodak.

"Imao je intezivnih šest meseci u Barseloni, ali je uspeo da odvede ekipu u UEFA kup", navodi se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: