FSS o Antiću: Počivajte u miru, Mister

Fudbalski savez Srbije (FSS) oglasio se povodom smrti Radomira Antića.

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.04.2020.

21:30

FSS o Antiću: Počivajte u miru, Mister
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Legendarni trener Radomir Antić umro je u ponedeljak u 72. godini u Madridu.

Iz FSS ističu da Srbija može da bude ponosna što je imala takvog čoveka u inostranstvu, koji se uvek ponosio svojom zemljom.

"Svima koji su poznavali Radomira Antića ostaće praznina u srcu, a Srbija može da bude ponosna da je imala takvog čoveka u inostranstvu, koji se svojom zemljom uvek ponosio. Fudbalski savez Srbije izražava iskreno saučešće porodici Antić. Počivajte u miru 'Mister'", navodi se na sajtu FSS. Antić je tokom karijere predvodio i tri najveća španska kluba, Real Madrid, Atletiko Madrid i Barselonu.

Trenirao je i Saragosu, Ovijedo, Seltu, Šandong Luneng i Hebej, a od 2008. do 2010. godine bio je selektor Srbije sa kojom je išao na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine.

Kako je naveo Savez, bio je poznat po velikoj harizmi, stručnosti, ogromnom znanju i autoritetu, ostavio je traga svuda gde je radio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: