Oproštaj Reala, Atletika i Barselone od Antića; Ramos: Naše rivalstvo je zbog tebe bilo veće

Najveći španski klubovi Real Madrid i Barselona oprostili su se od Radomira Antića.

Izvor:

Ponedeljak, 06.04.2020.

20:25

Oproštaj Reala, Atletika i Barselone od Antića; Ramos: Naše rivalstvo je zbog tebe bilo veće
Photo by Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images

Antić je u trenerskoj karijeri vodio Real Madrid od marta 1991. do januara 1992. godine, dok je u Barseloni bio trener 2003. godine.

Oba kluba oprostila su se od Antića, kao i kapiten Real Madrida Serhio Ramos.

"Real Madrid, uprava i predsednik, tužni su zbog smrti Radomira Antića, koji je vodio klub od marta 1991. do januara 1992. godine. Želimo da izrazimo saučešće porodici i prijateljima. Saučešće i svima u Madridu i klubovima u kojima je igrao i koje je trenirao", navodi se u saopštenju Reala. "Barselonina porodica žali zbog gubitka čoveka koji je bio veoma voljen u fudbalskom svetu", saopštenje je Barselone. "Naše rivalstvo sa Atletikom je zbog tebe bilo još veće. Zbogom jedinstvenom treneru", napisao je Serhio Ramos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: