"Da smo birali Mela umesto Darka, osvojili bismo još tri titule"

Nekadašnji košarkaš Detroit Pistonsa Čonsi Bilaps smatra da bi njegova ekipa osvojila još tri titule, da su na draftu 2003. birali Karmela Entonija.

Izvor:

Subota, 04.04.2020.

22:20

Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Bivši srpski košarkaš Darko Miličić izabran je kao drugi pik na draftu od strane Pistonsa, ali se nije proslavio u Detroitu.

Miličić je već u prvoj sezoni osvojio prsten sa Pistonsima, dok je Karmelo Entoni, biran od strane Denver Nagetsa kao treći pik, i dalje bez osvojene šampionske titule.

Nedavno su Dvejn Vejd i Karmelo Entoni tokom video poziva diskutovali o Miličiću, a popularni Melo rekao je da bi sa Pistonsima osvojio bar dve ili tri titule, da su ga oni birali na draftu.

Sada se oglasio i MVP finala iz 2004. godine.

"Da je Detroit birao Mela na draftu, osvojili bismo tri titule", rekao je Čonsi Bilaps.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: