Beverli i Jang ponizili protivnike, Durent stao u prvom kolu

Derik Džons junior (Majami), Diandre Ejton (Finiks), Trej Jang (Atlanta) i Patrik Beveli (LA Klipers) ostvarili su pobede u prvom kolu NBA 2K turnira.

Izvor: PT

Subota, 04.04.2020.

09:20

Beverli i Jang ponizili protivnike, Durent stao u prvom kolu
(Photo by Harry How/Getty Images)

Čelni ljudi najpoznatije košarkaške igrice setili su se da organizuju turnir u kojem će NBA košarkaši igrati jedni protiv drugih.

U prvom meču večeri Kevin Durent, koji je izabrao da igra s Klipersima, sastao se sa Derikom Džonson juniorom, koji je igrao sa Milvoki Baksima.

Košarkaši nisu bili u obavezi da uzmu tim za koji igraju, već je bilo potpuno proizvoljno. Džons i Milvoki slavili su rezultatom 78:62. Odmah posle ovog duela sledio je okršaj između Zeka Lavina i Diandrea Ejtona. U okršaju Hjustona (Ejton) i Majamija (Lavin) pobedu je odnela ekipa Majk D'Antonija (57:41), odnosno u ovom slučaju centra Finiksa. Trej Jang i Milvoki Baksi počistili su Herisona Barnsa i Toronto Reptorse (101:59), a onda je usledio duel koji su svi priželjkivali Patrik Beverli vs Hasan Vajtsajd. Meč je opravdao očekivanja, ali ne zbog neizvesnost, već zbog komentara Patrika Beverlija koji je non-stop "brbljao", govorio razne stvari Vajtsajdu, baš kao što bi i u pravom životu. Milvoki Baksi Patrika Beverlija slavili su sa 84:54, a plejmejker LA Klipersa u stvarnom životu priredio je šou. NBA 2K turnir:

Durent – Džons junior 62:78
Lavin – Ejton 41:57
Jang – Barns 101:59
Vajtsajd – Beverli 54:84

Mičel – Hačimura
Buker – M. Porter junior
Dramond – Kazins
Herel – Sabonis

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: