Srbin predvodi listu najgorih tetovaža sportista FOTO

Britanski list "San" napravio je listu, po njihovom mišljenju, najgorih tetovaža sportista.

Izvor: MT

Subota, 04.04.2020.

08:00

Default images

Na listi se nalaze uglavnom fudbaleri, dok je "uljez" paragvajski atletičar Derlis Ajala.

Ovaj trkač je istetovirao logo Olimpijskih igara sa natpisom "Tokio 2020".

Sve bi bilo u redu da najveće sportsko takmičenje na planeti nije odloženo za sledeću godinu. Tu je i naš Uroš Vitas, koji je na stomaku istetovirao lice svoje supruge Andrijane.

"Izgleda tako grozno", napisali su u "Sanu". Naravno, tu je i Dejvid Bekam, čovek koji na svom telu ima četrdesetak tetovaža.

Kao najgoru, novinari "Sana" su izabrali onu na njegovoj glavi. Tu je i hrvatski fudbaler Mario Brozović koji na ruci ima iscrtan smajli.

"Ne samo da je svoj zaštitni znak istetovirao na neobičnom mestu nego je u rodnoj zemlji otvorio i kafić pod imenom Epic Brozo", prenosi "San". Nikolas Otamendi na svojim leđima ima zanimljive crteže likova iz svetski poznatih serija.

Na vrhu je Volter Vajt iz "Breaking Bad", sa desne strane je Tomas Šelbi iz serije "Peaky blinders", dok je sa leve Ragnar Lodbrok iz "Vikinga". "Pogrešnu" tetovažu ima i holandski fudbaler Eljero Elija.

On je na nozi istetovirao pehar namenjen osvajaču nacionalnog Kupa, međutim, datum finala, kao i ime njegovog kluba napisani su pogrešno. Pored navedenih sportista, na listi su još i Rikardo Kvarežma, Danijele de Rosi, Kun Aguero, Lejvin Kurzava, te ne toliko poznati fudbaleri Najl Rendžer, Mauro Džunior i Džej Butrojd...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: