"U Čikagu živi mnogo Srba, počinjem da strepim zbog Jokića"

Vest da su Čikago Bulsi zainteresovani za Arturasa Karnišovasa, generalnog menadžera Denver Nagetsa, zabrinula je navijače tima iz Kolorada.

Izvor: PT

Petak, 03.04.2020.

20:41

Foto: YTSS/Denver Nuggets

Najviše ih je zabrinula zbog toga što je Karnišovas jedan od "graditelja" ovog tima koji je prošle sezone došao na korak do finala Zapada.

Nagetsi su pritom bili jedan od najmlađih timova u istoriji u plej-ofu, što samim tim znači da su svetli dani ispred ovog tima.

Gubitak čuvanog litvanskog košarkaša bio bi veliki udarac, a oni koji gledaju u budućnost vide da bi posledice mogle da budu mnogo veće.

Novinar BSN Denvera Adam Mares iz zanimljive perspektive prokomentarisao vest da Čikago hoće Karnišovasa:

"Čikago je najveći grad sa srpskom populacijom posle Beograda. Tako da, ako bi uspeli da dovedu Karnišovasa, čoveka koji je jedan od najzaslužnijih za dolazak Jokića u Denver, onda bi moja strepnja, za Jokićev 'prelazni rok' 2023. godine, zvanično počela".

Mares se plaši da bi Karnišovas i generalno grad Čikago mogli da igraju veliku ulogu kada Jokiću istekne ugovor 2023. godine.

Sa druge strane, novinar istog portala Herison Vind ne smatra da bi odlazak Karnišovasa mogao da igra toliku ulogu.

"Jokić ima još tri godine u svom ugovoru. Ne smatram da bismo o tome morali da brinemo u ovom trenutku".

Mares je potom i obrisao tvit jer je i sam shvatio da je rano pričati o tome tri godine unapred.

Kakav je vaš komentar?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: