Ko je GOAT fudbala – Mesi i Ronaldo u finalu ANKETA

Fudbalski navijači će konačno moći da, putem ankete, rasprave o tome ko je najveći fudbaler u istoriji tog sporta.

Izvor: LN

Četvrtak, 02.04.2020.

14:18

Ko je GOAT fudbala – Mesi i Ronaldo u finalu ANKETA
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Ugledni španski list "Marka" pokrenuo je anketu u kojoj se 16 bivših i sadašnjih fudbalera suočilo u sistemu eliminacije.

Kao što je bilo očekivano, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi su se našli u poufinalu, a njima su se pridružili "pravi" Ronaldo i Dijego Armando Maradona.

Prethodno je u veoma neizvesnom četvrtfinalu Mesi izbacio Pelea sa 53 odsto osvojenih glasova, a manje probleme imao je Kristijano, koji je eliminisao Zinedina Zidana sa 56 odsto.

U polufinalu bilo je veoma neizvesno između Mesija i brazilskog Ronalda, ali je Argentinac ipak odneo pobedu sa 52% i zakazao meč za titulu protiv Kristijana, koji je sa 59% trijumfovao protiv Maradone.

Ono što je sada pred čitaocima "Marke", ali i pred vama, je da se u finalu između Mesija i Kristijana dođe do pobednika i konačno GOAT-a (Greatest Of All Time) fudbala.

U finau, kao i u meču za treće mesto, možete glasati u zvaničnoj anketi ovog španskog portala, a svoje mišljenje dajte i putem ankete B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: