Londonski velikani čekaju mig Reala i kreću u "rat" za Jovića

Mladi napadač Real Madrida Luka Jović u ovom trenutku jedan je od najtraženijih fudbalera Evrope.

Izvor: MS

Sreda, 01.04.2020.

08:06

Londonski velikani čekaju mig Reala i kreću u
EPA-EFE/JuanJo Martin

Status Srbina, pre nego što je nastavala pauza, odnosno činjenica da nije bio u protokolu na poslednjim utakmicama, alarmirala je mnoge klubove.

Prvi se javio Napoli, a onda su počeli i premijerligaši.

Tako se Jović nalazi na meti čak tri velika kluba iz Londona – Čelsija, Arsenala i Totenhema. Arsenal želi Jovića jer mu nedostaje napadač, posebno jer je izvestan odlazak kapitena Pjer-Emerika Obamejanga, a Čelsi i Totenhem da pooštre konkurenciju Tamiju Abrahamu, odnosno Hariju Kejnu.

Sve je na Realu, ukoliko odluči da pusti Jovića, a ima nagoveštaja bar prema španskim medijima, Jovića bismo verovatno videli u Londonu.

Britanski mediji prisetili su se 2015. godine kada je Jović bio član Crvene zvezde, Čelsi i Totenhem su "Srpskog Falkaa" mogli da dovedu za sedam miliona evra, ali im je u tom trenutku bilo previše.

Sada će morati da izdvoje oko 50 miliona, 10 manje od cifre koju je platio Real kada je napravio transfer iz Ajntraht Frankfurta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: